Nové produkty krbových kamen značky Carbel

20. Led 2022 | Produkty

Španělská firma

Od roku 1957 – kamna a krby na dřevo ve Valencii

Carbel je dynamická a inovativní společnost se sídlem ve Valencii s více než 60 lety nashromážděných zkušeností. Naše nadšení a oddanost naší profesi je vidět na našich produktech; nabízet zákazníkům funkčnost, efektivitu a design.

Dynamická, inovativní a rodinná povaha naší společnosti nám umožnila přizpůsobit naši nabídku požadavkům trhu s konkurenceschopnými a spolehlivými řešeními. Jasným znakem toho je naše shoda s evropskými předpisy: CE norma EN 13229, EN 13240, EN 16510, ECO DESIGN 2022, STUFE 2 atd. s výsledkem zařízení s úrovní emisí CO pod 0,1 % a účinností nad 78 %. .

Navrhujeme a vyrábíme vlastní kamna na dřevo, kazetové vložky a termokrby. 
Naše zkušenosti, výrobní proces, naše strojní zařízení a materiály, které používáme, nám umožňují navrhnout řadu účinných a spolehlivých řešení pro každý vkus s modely, které umožňují různá přizpůsobení. Krbové vložky, oboustranné krby a krbová kamna lze upravit na míru výběrem z různých možností vnitřního obložení a různých rámů.
Lidský tým profesionálů s profesionálními nástroji. 
Tým Carbel je vysoce specializovaný na všechny prováděné úkoly. V průběhu různých kroků výroby produktu, od příjmu surovin až po expedici hotového produktu, jejich obětavost a péče zajišťují optimální výkon a spolehlivost našich produktů.

Produkty Carbel

Krbová vložka KRONOS 100
Krbová vložka KRONOS 70
Krbová kamna RK-100 k zavěšení na stěnu s externím vzduchem
Krbová kamna RK-80 s podstavcem na dřevo
Krbová kamna RK-80 S NOHOU
Krbová kamna MAIA WALL s výkonem 4 kW až 11 kW